fredag 4 februari 2011

Nu drar jag till amelia.se!

Hej alla söta läsare. Nu har jag börjat blogga på amelia istället så ni får kika in där istället om ni vill fortsätta läsa vad jag skriver. Och det hoppas jag såklart!
Puss och välkomna dit!

http://blogg.amelia.se/big-ass-fashion/


onsdag 2 februari 2011

Dagens bruna tips.

Good morning sunshine :)
Ni som följer mig vet hur jag babblat om de där gröna trätofflorna från H&M, och nu har jag beställt. Fast inte i grönt. Den dagen jag skulle beställa var just de gröna slut i storlek 38 så jag valde ett par bruna istället. Dels för att risken finns att när jag väl kan använda dem kanske jag tröttnat på grönt, och dels för att brunt remtofflor passar till de flesta sommarkläder. Jättefräscht till jeans till exempel. Eller en vit klänning,svarta shorts...u name it.

Här är pjucksen. Jag hade dessutom 25% på en vara så jag bockade, tackade och klickade hem dem.

Ett flätat brunt skärp funkar dessutom alltid. Jag tror aldrig det blir omodernt, bara mer eller mindre hippt. Snyggt till tofflorna dessutom.

En väska i brunt skinn är också snyggt till våren. Den här påsväskan är i getskinn och finns på LaRedoute. 499:- kostar den.

Det här funkar också fint till den här stilen. För mycket bling blir inte snyggt men ett armband från humanity vore snyggt.350 kronor( vill du köpa armbanden så är det på campadre. länken dit: http://campadre.se/tipsa/45165

tisdag 1 februari 2011

Bortförd av ufon



Jag har ju glömt visa världens roligaste lampa. Som hämtat direkt ur arkiv-x eller någon ufo-film. Den här kossan som är på väg upp i ett flygande tefat finns på Designtorget. Dyr dock, tusen kronor kostar den men såååå himla rolig. Jag gillar saker som gör mig glad, sen får de vara hur kitchiga de vill :D

Om amelia-bloggen

Just det ja, min blogg ska ju flytta till amelia.se. Det var tänkt ungefär som idag men den är inte klar så jag återkommer när jag vet mer. Och länkar såklart. Hoppas ni följer med mig dit.
Kram /Louise

Vårigaste kavajen ever

Hej på er raringar
Hoppas ni mår bra och slipper förkylningar, kräksjukor och annat otäckt? Själv hostar jag fortfarande, fem jävla veckor senare! Och febern har suttit i lika länge. Och det onda i bröstet. Inte konstigt om man blir lite trött och nere. Men idag har jag varit hos doktorn och tagit prover och fått penicillin. Så nu jäklar ska jag bli frisk! Jag passade på att köpa mig en flaska Chi-san mot tröttheten när jag ändå var på apoteket. Har ni provat? Funkar det?

Mitt i gnället så har jag drömt mig bort mot våren igen. När jag såg kavajen och linnet från La Redoute så hamnade jag plötsligt i april någon gång och allt var grönt.Snaaaart så. Nu är det ju februari mina vänner. Sakta men säkert :)

Kavaj och linne från LaRedoute. Finns upp till stl 48 har jag för mig.

Och här har vi en gråmelerad sak som funkar året runt. Till sandaler, ballerinas, converse på våren och till kängor eller stövlar nu. På rea dessutom. 220:-. Upp till 50/52.