tisdag 31 augusti 2010

Rött är sött

Jag är magsjuk, det suger sååå mycket. Därför blir det inga foton på mina egna fynd just nu. Är inte helt i form varken för att ta eller var med på bild just nu. hehe.

Men däremot tänker jag berätta om min röda kappa. Jag har haft mina röda kappa i säkert åtta år nu. Den börjar bli sliten och jag vill hemskt gärna ha en ny. Trots att jag knappt använt den de senaste åren så minns folk min röda kappa. Så om ni vill bli ihågkomna och synas i vinter, go for red :)
(Att jag tipsar om varma kappor redan nu är såklart för att både ellos och andra brukar ha 50% på en vara såhär i början av säsongen. Kan ju löna sig om man är på kappjakt :)

Här är några jag kikat på.

En röd fining från Lindex.

Den här med huva kommer från Ellos.


Och så en röd från La redoute.

Priserna har jag glömt och är för slak för att kolla dem just nu men runt 700:- har jag för mig. Kram på er. Fast på håll, ska nog inte vara nära någon just nu...

måndag 30 augusti 2010

Nu ger vi sommaren en känga

Nu när hösten är på intåg och temperaturen börjar falla så dumpar vi de tunna, skira sommarkläderna. Och med tjocka, mysiga kläder kommer de grövre skorna fram. Jag har känt och klämt på de underbara kängorna från Din Sko och är ganska kär i dem. Mjuka och sköna och passar till det mesta. Från kjol och klänning till jeans. Jag har även hittat några andra alternativ som jag gillar. Enjoy :)

La redoute

La redoute


Känga Din sko




Samma som ovan, fast brun.

Coola militärgröna sneakers från Lindex.

fredag 27 augusti 2010

Satin och spets i helgen

Nu är det nästan helg igen. Och de flesta har fått sin lön. Kanske det vore ngt med lite nya fina underkläder då? ;) Själv har jag tänkt testa det här setet från Lindex.
Finns i turkost också men det tyckte jag såg lite clownigt ut. Snyggare med vinrött.

249:- upp till 95DD


99:- upp till 48/50

onsdag 25 augusti 2010

I mitt badrumsskåp

Här kommer några tips från mitt badrumsskåp.


Ja jag har några nagellack...hehe.

Fast i sommar har jag mest använt de här nyanserna. Svart på tårna och beige eller ljusrosa på fingrarna. gillar hm's lack. Enkla att måla med och torkar snabbt.Kanske inte hållbarast i världen men det har jag inte hittat något som är, oavsett prisklasser jag provat.

Om du som jag har en tendens att tvätta håret för ofta(varje dag)så kan det vara en idé att ibland använda torrshampoo istället. Det här är en klassiker som jag gillar. Det funkar som talk, man pudrar i hårbottnen, gnuggar in lite och skakar/borstar ur.

Ett annat puder för håret är det här. Fast det här är snarare ett spray. Lite lite puder och håret får jättevolym. Ta hellre för lite än för mycket till att börja med.Enkelt att ha i väskan när det är dags för festkväll :)

tisdag 24 augusti 2010

Grönt är skönt.

När jag ändå var ute och svettades i affärer igår passade jag på att testa lite kläder på H&M.

Så mjuk, så skön, så snygg.

Mörkare bild men samma gröna sköna tunika. (Tjusigt med bara ena ärmen uppvikt, såg jag först efteråt)

Den här blusen var det första jag såg när jag kom in på hm. Den drog till sig mina blickar direkt. Vädligt fin färg som inte framgår av bilden, typ kopparbrun och glansig. Ser rätt tråkig ut på bilden här men lovar att den är fin annars.

måndag 23 augusti 2010

Nu har jag testat Lindexkläderna

Nu har jag provat kläderna jag skrev om häromdagen. Plus några till...Det har varit jättefint väder här i Stockholm idag. Soligt och varmt och inte sådär klibbigt-förutom i provhytterna där det var sååå varmt och äckligt. Svettades floder och hörde hur andra också pustade över värmen i butikerna. Så om jag ser lidande ut på bilderna förstår ni varför ;)

Först har vi klänningen. Den var himla skön och jag tycker att den är fin i verkligheten. Längre än jag trodde men det är ingen nackdel. Hade varit finare med rätt skor och skärp till men jag drar ju inte med mig såna saker så ni får föreställa er. hehe.

Tröjan gillade jag en massa. Dock kunde jag kanske provat en större storlek men jag orkade inte klä på mig och gå ut och hämta. hehe. Brallorna däremot blev jag inte så förtjust i. De där "skinn"bitarna var stela och kändes lite prassliga. Hade kanske givit dem större chans om det inte vore så förbannat varmt, så helt utdömda är de inte :)

Men den här vill jag ha! Till strumpyxor blir den nog himla fin. Och till rätt topp. Ett kort, gammalt linne är ju inte helt rätt, men återigen-för varmt.

Jag testade några saker på hm också men de kommer i nästa inlägg. Ha en fin kväll alla :)

lördag 21 augusti 2010

Gereröst av Lindex

Nu var det ett tag sen jag gick på stan och provade kläder. Jag har mest hängt med kompisar som själva shoppat eftersom jag helt enkelt inte haft råd. Senaste inköpen var städgrejer som ajax, wettex och sånt...
Men imorgon eller måndag(beroende på om jag börjar måla köksskåp imorgon eller ej)tänkte jag ge mig ut en sväng.
Första stället jag tänkt testa lite kläder på är Lindex. Har surfat runt och sett några saker jag är nyfiken på. Samt en del del som inte finns online.


först den här tröjan. Den liknar en annan jag skrev om för ett tag sen fast den här är från generous-avdelningen så den går upp i storlekarna. Skinndetaljer på ärmarna.

De här har jag kikat på ett tag men inte provat. De sitter ganska illa på bilden tycker jag iofs. Hoppas de sitter bättre på mig. Är inte så övertygad om att överviktiga ska ha skinn(fusk)detaljer på benen. Men vi får se. Ska det vara leggings ska det vara hellånga. Jag tycker det är fult med såna som går strax nedanför knät eller vaden. Benen blir avhuggna och de allra flesta av oss vill ju ha låååånga ben.

Lindex Shop Online - Kjol

Den här vill jag ha. Skinndetaljer på trikåkjol. Snygg att matcha till svarta strumpbyxor och kängor elle stövlar och en stickad kofta.


Jag börjar även komma in på militärgrönt och kamouflage. Den här klänningen är lite åt det hållet. Den vore nog snygg med svarta strumpbyxor och svart skärp.Även denna från generous.

torsdag 19 augusti 2010

Sköna sneakers och snygg kofta

Jag vill ut och gå mycket mer än vad jag gör. Men med hälsenor som gör vansinngt ont och känns som om de ska gå av efter en stund är det inte så kul att ut och traska. Därför vill jag ha ett par nya, bra uppbyggda gympaskor. Helst snygga också.
Jag gillar Nike och deras Air max. Nu har jag hittat ett par via sneakers n stuffs hemsida. Ett par röööda. är man medlem får man dem dessutom till ett bättre pris.
Så de här vill jag ha:

899:- kostar de här. Typ 200 mer än tunnelbanekortet. Hmm..kan en trissvinst ramla över mig nu please? Eller julafton. Nåt sånt.

Nu när det klibbiga obehagliga vädret äntligen verkar ge med sig lite så man kan få ha snygga höstkoftor, ja då vill jag ha den här! Snyyyygg till jeans. Älskade min inkamönstrade tröja på 80 talet, nu kanske jag kan få bli kär igen :)

399:- på ellos.se. Nu har de även 50% på en vara så det blir 200 pix. Finns upp till 46/48

onsdag 18 augusti 2010

Billigt smink från Max Factor

Ja den där Odd Molly kampanjen var tyvärr inget att ha den här gången. Mest bara en massa trötta sommarkläder varav flera väldigt svårburna. Virkade hotpants någon? När har man dem?Hoppas på bättre utbud nästa gång.

Men idag har de en kampanj på Max Factor smink och den är bra. Själv har jag tänkt beställa Fals lash effect mascaran. den har jag i vattenfast och tycker att den ger långa, täta och fina fransar. Kan vara lite kladdig i början men det är bara att fram med en tops för det BLIR bra resultat.

Och så länken: http://www.campadre.se/tipsa/45165
Man måste registrera sig för att handla, men det tar ungefär en minut, sen får du en massa bra erbjudanden i mailen.



105 kronor för den här

Sen är jag även lite nyfiken på den här. Miracle touch foundation. Underlagscreme i fast form som blir flytande när man lägger den på huden. Ska täcka röda prickar och annat otrevligt. Enkel att ta med tänkte jag.

87 kronor

Det finns fler saker också i kampanjen. Andra mascaror, underlagskräm, rouge...(nej jag är fortfarande inte sponsrad, vill bara tipsa om ställen där man kan göra lite klipp)

måndag 16 augusti 2010

Odd Molly kampanj imorgon


Idag tänkte jag tipsa om Campadres Odd Molly kampanj som startar imorgon. Tror de brukar köra igång vid 12. De brukar ha väldigt bra rabatter (neråt 50% tror jag) så det gäller att hänga på låset. Förra gången tipsade jag min kusin samma dag och hon kollade in efter några timmar. Då var det mesta slut. Så som sagt, om ni gillar Odd Molly-skynda er in dit imorgon(17 augusti)när de startar.

Här kommer länken till Campadre (kostar inget att vara med).


Jag har såklart ingen aning om vad som kommer i kampanjen. Det här är bilder på lite olika finheter jag hittade på deras hemsida www.oddmolly.com (jättesöt hemsida by the way)









söndag 15 augusti 2010

Några höstjackor till salu

Som jag skrev häromdagen har jag många jackor och hinner inte använda alla. Det är lite synd att de hänger där alldeles ledsna i garderoben. Jag tänker "jo men nån dag" men nä, vill någon köpa är det ju bättre :) Jag har 27 grader varmt i lägenheten så jag höll på att få värmeslag när jag tog bilder därför blev det inte så många. Fick bli galge-bilder. Är du intresserad av att köpa någon av jackorna så maila mig på
lillan72@hotmail.com. Eller i kommentarsfältet här(det går också till in mail).

Jag i pepitamönstrad jacka.

Mönstret på nära håll.

Använd en gång. Tror den kostade 800 som ny. 300 kr nu. stl 46


Den här har jag använt 2 ggr, synd på en så snygg jacka. Mudd nedtill så att den går att knäppa även om man som jag har breda höfter.

Som ny kostade den här skinnjackan ungefär 1000 kr. 500 kr nu.Stl 48

Klarröd manchesterjacka. Aldrig använd. 150 kronor. Stl 46

Bild utan blixt för att se detaljerna tydligare. Lite skrynkling eftersom den legat hopvikt men snygg ändå.

lördag 14 augusti 2010

En styck självraggande t-shirt

Nu har jag varit singel i 12 år. Jag är lite trött på det. Nog för att jag dejtat en massa men jag träffar bara på killar som inte är ett dugg seriösa.

Senaste dejten var häromdagen då jag träffade en kille som raggade upp mig mitt på dagen vid Hötorget. Han frågade efter vägen men när jag inte visste vart blablabla-vägen låg så erkände han att han kommit fram för att han tyckte att jag var söt och undrade om jag ville ta en fika med honom nån dag.
Det tillhör inte vanligheterna att killar är så modiga(inte i mitt liv iaf) så det föll jag för även om killen kanske inte var riktigt min typ. Men icke, killen visade sig föredra öppna förhållanden och har redan två "flickvänner". Jahapp. Tro inte att jag tänker ingå i nån slags harem. Får jag något sånt för mig går jag med i en sekt eller blir mormon istället.

Med detta i bagaget plus vetskapen om att jag är en sopa på att ragga själv (ok om jag INTE tittar på honom så fattar han att jag är intresserad-funkar inte så bra), så när jag såg den här t-shirten tänkte jag att den bör ju bli min :)

Jag tror jag ska klippa bort halsmudden. Det är lite strypvarning på såna. Hur kunde vi alla ha såna förr?

40 kronor för en tshirt från Abercrombie är heeelt okej :)

Imorgon blir det jackor.

Jag har varit och rotat lite i min garderob nu och hittade fyra höstjackor jag knappt heller använt. En skinnjacka(svart), två kavajer(en röd manchester med skärp och en marinblå med stora knappar) och en annan 60-talig jacka(hundtandsmönstrad i svart, mörkrött och naturfärgad). Perfekt till höstens Mad-men inspirerade mode. Visar bilder på dem imorgon.

fredag 13 augusti 2010

Skor anyone?

Nu får det bli ordning på torpet. Jag ska se till att få häcken ur och blogga ofta igen. Det har varit lite mycket den senaste veckan bara. Ni vet hur det blir ibland...

Jag har fortfarande inte rensat ur ordentligt i mina garderober men jag har några skor om någon vill köpa. De är aldrig använda. Snygga men det har inte blivit av bara. Speciellt de korallfärgade är jag forfarande kär i men det är synd att de står oanvända i garderoben.

Än är det ju en del var av sommaren och det kanske är några som sticker iväg till Thailand och andra härliga ställen i vinter :) Då är de här perfekta på ett par brunbrända tassar. Storlek 38 i båda paren.




250:- hade jag tänkt för de här sötisarna.


Stövletter som jag heller aldrig använt. Snygga och sköna(har gått omkring lite på mattan här hemma).


150:- för dessa.



Det kommer mera...väskor, skor och kläder. Hör av er om ni är intresserade av att köpa något. Kram och ha en fin helg alla.

tisdag 10 augusti 2010

Efterbesöks-koma.

Nu har mina skånebesökare(först släkt, sen vän) åkt hem. Lena åkte igår morse. Jag var uppe med henne och snurrade vid sextiden men var för trött för att orka klä på mig och åka med henne till stationen. Sen sov jag. sov sov sov. Men nu häller jag i mig en balja kaffe och tänker att jag ska ta itu med det här med mina väskor, skor och kläder. Det får bli att röja en timme, sen duscha och fixa och sen ska jag gå på dejt. Yepp. Så får det bli.

Men här kommer en ny kärlek så länge. Jag har bara sett henne på bild än men jag misstänker att hon är lika fin irl. Jag vågar knappt gå till Zara och kika för då vill jag ha ännu mer...
499:- på Zara (bild stulen från aftonbladet). Den skriker "köööp mig!".

fredag 6 augusti 2010

Kass på att uppdatera bilder just nu...

Eftersom jag har en vän på besök från skåne från söndag förra veckan till måndag nästa vecka så har jag inte hunnit skriva så mycket, hoppas ni har förståelse :) Imorgon har jag dock tänkt ge mig ut på stan och plåta lite. Och även fortsätta min röjning av garderoben med tillhörande foton om någon kanske vill köpa några plagg.

Jag har bland annat tänkt sälja en av mina garden collection blusar. Den är så underbart söt men i sommar har jag mest strosat runt i mina shorts och tshirts eftersom jag inte varit så sugen på att klä mig fin efter vad som hänt min bror. Jag tycker det är synd att den hänger där i garderoben och skrotar när det är sommar och den faktiskt är så himla fin. Jag har bara hunnit använda den en gång. och skor har jag som jag inte använt en endaste gång. Har bara trampat runt på mattan här hemma. Duuuumt ju.

Garden collection tunikan. Ska visa den på sen(färgerna är mattare än i verkligheten på den här bilden).Det blir bara inte av att jag använder den trots att den är så fin

onsdag 4 augusti 2010

Och nu blir det stickat

Vad kul att ni tycker det kan vara en bra idé med att sälja lite av det jag har för mycket av. Ska fota lite och lägga upp.
Men så länge visar jag två saker jag provat de senaste dagarna. Tyvärr blev mina bilder suddiga och kassa så jag tar från nätet så länge. Ska prova plaggen igen och ta bild då tänkte jag.

Den här långtröjan är i oversize-modell. Den finns i storlekarna s/m och m/l vilket jag i normala fall inte ens skulle testa men med oversize väljer man ju själv hur stort man vill ha det. Är man smal kan man ha stora plagg men om man är stor tycker jag inte att man ska ha alltför pösiga plagg för då ser man bara ännu större ut. Alltså testade jag den här och tycker att den sitter okej på mig. (visar som sagt bild senare).

Tycker den vore sketasnygg både till tajts, tjocka strumpbyxor eller jeans också för den delen.



Skinnlappar på armbågarna. En liten dragkejda längst ner vid ena sidan. Det är detaljerna som gör det som någon sa. 299:- på Lindex

Är helt kär i denna kofta med trekvartsärm från Gina Tricot. 249:-. Finns upp till xl och i flera färger men den grå är min favorit