onsdag 23 juni 2010

Fez fröken?

En tjusig Fez på mitt huvud, det vore kanske något?


Imorgon åker jag till Alanya i Turkiet så jag tror inte det blir något bloggande på ett tag. Tar i alla fall inte med mig datorn men kanske det finns nån internetcafé eller så om jag får för mig att visa lita av vad vi hittar på (och jag har på mig...och köpt).
Om inte annat får jag visa det är jag är tillbaks i sverige igen den 2/7.

Pssst, jag skickar fortfarande gärna länk. Tills imorgon lunch iaf sen drar vi. Kan skicka sen igen förvisso. Lär finnas annat att köpa även när skokampanjen tar slut.
Nattinatt söta ni
/Louise

Mitt hjärta är alldeles randigt

Nu är jag kär! Som vanligt inte i en kille, utan i ett par skor :) Det är en bra sorts kärlek. Den krånglar inte lika mycket såvida man nu har pengar att inhandla sin kärlek för. Det har jag inte just nu så jag har lite sorg. Men jag kan ju dela med mig ändå.

Jag är med i (hos?)Campadre som har kampanjer för olika märken till väldigt bra priser. Ofta halva priset mot butik. De här skorna jag nu blivit kär i kommer från Mini for many som är ett systermärke till Minimarket.



De här vill jag såååå gärna ha! 498:- nu och 995:- annars.

Väldans snygga i korall också.

De här är också himla coola. Jag är ju som bekant inne i en randig period nu. Märks det? ;) 248:- nu 495:- annars.

Om ni vill gå med i Campadre så får ni hemskt, hemskt gärna göra det via mig så får jag nån slags bonus. Det vore himla trevligt. Ni kan såklart gå med i vilket fall som.
Men om ni vill att jag skickar en inbjudan så jag får bonus så maila mig på
lillan72@hotmail.com så mailar jag tillbaks. Just nu har de även kampanjer för Sagaform, Lasse Åberg(barnkläder), Barbie, Miss Dee(smycken) och några andra.
Nej det här är inte reklamen jag frågade om för några dagar sen, även om man kan tro det. hehe Jag vill bara tipsa eftersom jag själv gillar det här. Får jag bonus är skorna miiiina :D

Ha en fin torsdag raringar.

tisdag 22 juni 2010

Bus i stora lass


Har ni inte hunnit bli bruna till midsommarfesten?Det är då man fuuuuuskar och kör med brun utan sol. Många sådana luktar ju ve och helvete såvida de inte är väldigt dyra för då brukar de hälla i något som neutraliserar stanken.
Men nu har även Aco (apoteket)en brun utan som som är bra och inte luktar konstigt alls. Den kostar ca 80-89 kronor. Färgen blir bra och inte randigt. Ser naturligt ut.

måndag 21 juni 2010

Trätoffelbegär

Vill-ha-tofflor i kvadrat.

När jag gick iväg till mataffären stannade jag till vid ett skyltfönster som har så underbart söta trätofflor. Affären ligger på Hornsgatan men de finns säkert någonstans på nätet också skulle jag tippa.(googla på a.nordin som märket heter)

Så många fina!

Varför inte rutigt på fötterna?

Jag och musse på väg till affären.

Leve billiga tygskor.

Jag köpte vita tygskor häromdagen(som ni som följer bloggen ju vet). Jag blev lite paff över att de är så dyra nästan överallt. 199:- på DinSko liksom...what? Och 149:-på Skopunkten som ska vara en lågpriskedja. För tygskor..utan märke. Galet.

Jag tycker inte det var så längesen man hittade tygskor i stora bingar där de kostade typ 79:-. Med tanke på att de förmodligen köper in från kina för någon tia stycket är det irriterande att de har sånt påslag. Dessutom är det ju en slit och släng vara som inte håller sig fina så länge. Det tog nog 20 min igår tills min väninna råkade stämpla ett gympa-sko avtryck över hela min vita sko. Ska tvätta dem imorgon och se om det går att få dem fina igen(Linda honey, jag vet att det inte var med flit).

MEN för att inte bara låta som en gnällkärring så ska jag ta med något positivt också. Jag hittade billiga på La Redoute igår. Från 49.50:-. så även med frakt blir det billigare än hos skokedjorna. Dessutom beställer man ju oftast något mer.

Dessa ska jag köpa från LaRedoute.se om jag inte hittar i Turkiet. Lever i mina tygskor på sommaren.

söndag 20 juni 2010

Sminkmassaker

Jag har inget nytt inköp att visa idag. Har inte haft tid att fota för jag har varit ute på stan och kollat folk och brudparet. Såg inte så förfärligt mycket av Victoria och Daniel men däremot alla människor. Jisses! När vi ändå var ute på stan passade jag på att köpa mig en enkel vit tshirt att ha i sommar. Och en grå likadan häromdagen. Tunn och skön. Får jag ta bild på imorgon.

Men tills dess. Jag är kanske ensam om att tycka det men jag gillar inte när de förstör smink bara för att få "coola" bilder. Slöseri plus att jag inte tycker bilderna blir så bra när man ser en söndersmulad ögonskugga, upphackat läppstift, uthällt nagellack. Jag föredrar att se hur hela förpackingen ser ut om jag ska köpa någon produkt det skrivs om.

Trams

Massakrerad ögonskugga från Lancôme. Varför?

fredag 18 juni 2010

Reklam, ja eller nej?

En liten fråga till er läsare. Tycker ni det skulle störa förfärligt om jag hade annonser vid sidan om mina inlägg? Man kanske tjänar mikrolite på det men det kunde ju vara kul att se om det ger ngt.Funderar på att köra lite på prov ett tag.

torsdag 17 juni 2010

Trätofflor och tygskor

Mina söta trätollor.

Ett tips, invig aldrig träskor barfota. Jag försökte mig på det idag med resultatet att jag skavde av skinnet på flera ställen. Ont! Jag funderade på att ta av mig och knalla barfota i city, men tänkte sen på glassärvor, fimpar,duvbajs och annat skit så det blev ett var vita tygskor från DinSko istället. Hade tänkt köpa mig ett par i Tukiet men nu blev det idag istället.
Det var som att gå på moln när jag bytte. Luvely!

De nya vita.

Dagens köp

Lindex Shop Online - Jeansshorts


Idag har jag köpt shorts. Jag beställde ett par jeansshorts från HM för ett par månader sen men det blev något strul med leveransen så jag fick inte dem. Därför var jag inne på Lindex istället och hittade faktiskt de jag sökte. Rätt färg och rätt modell. Hurra!

onsdag 16 juni 2010

Lip gloss tips



Och så ett tips om lip gloss. Jag gillar verkligen Vibrant curve effect från Max Factor. Det är inte klistrigt som en del kan vara (har ett från Face Stockholm som är som lim på läpparna - ALLT fastnar.Tar jag ett för djupt andetag kommer det snart sitta en hel duva på munnen). Och så smakar det gott också.

Sen vet jag inte om man får så fantastiska läppar som reklamen utlovar, men det får man väl aldrig å andra sidan. Men glossiga blir de utan att glittra som en del gör. Tycker inte om lip gloss med glitterkorn i.
Själv kör jag på färgen "Majeste".

Mitt gloss

Jag vann minsann

Kimono

För ett par veckor sen hade Haléns en tävling på facebook där man skulle svara på en fråga och om man var bland de första vann man en Kimono. Jag svarade och fick idag mail om att jag vann en. Kul! Lite synd att den inte hinner komma till Turkiet-resan bara :(

tisdag 15 juni 2010

Louise hjärta hjärte-väskan


Jag är som bekant väsk-freak. Jag älskar mina väskor.De behöver inte vara dyra, bara det är ngt speciellt med dem. Igår såg jag den här fina i en butik på Hornsgatan här på söder. Handgjord i Madagaskar. 149:-. Vill vill vill ha!!

måndag 14 juni 2010

Svart är det nya svarta

Svart funkar alltid och på de allra flesta. Det är snyggt om man är solbränd och funkar även om man är vinterblek. Idag var jag inne på Indiska och provade några klänningar.
För några år sen började Indiska med en egen serie för större kvinnor-Maharani. Det betyder visst "stor drottning". Det må så vara men kläderna var snarare stora tält än drottninglika. Tur de försvann och vanliga xl kom tillbaks.Just nu har de otroligt många fina klänningar.

Den här skulle jag nog kunna bo i. Otroligt skön klänning!

Lite 40tals känsla över den här.

Mönstret på närmre håll.

Lite av HM's höstkollektion

Nu är det ju inte ens mitten av juni och hösten känns än låååångt borta. Men HM skickade ut sin höstkatalog för längesen och jag är så väldigt sugen på flera av plaggen där. De här funkar ju även på sommaren.

Så söt! Finns upp till 46.

Tror nog att jag föredrar den svart/vita

Den här kappan är bara så himla snygg!!

Den här letade jag efter som en galning tidigt i våras. Fräsch och klassisk

lördag 12 juni 2010

Prickigt a la 60-tal

Gör en Tom Cruise och hoppar i soffan

Förutom att leta bikini har jag provat klänning idag. 149:- på Hm. Hittade upp till storlek 44 men den var rymlig trots att den inte är i strechigt material.
Tycker att den är jättesöt. Lite 60tal, Brigitte Bardot. Har tänkt ha den till mina röda skor (visar dem sen)med öppen tå. Eller till ett par vita platta tygskor kanske beroende på vad jag tänkt hitta på.


Måste hitta bättre ställe att ta bild än i hallen där blixten slår mitt i spegeln.

Har någon sett min bh?


Idag var jag ute en sväng på stan och letade bikini. Jag åker till Turkiet den 24/6 så en ny bikiniöverdel(tänkte köra med mina gamla svarta trosor till) hade suttit som en smäck. Jag såg en på KappAhls sida som går upp till D-kupa men inte f-n hittade jag den i någon butik. Jag var inne på tre eller fyra Kappahl men såg inte skymten av den och inte sett tidigare heller. Så antingen är den slut överallt eller så har den inte kommit i butik än. Någon som vet?

fredag 11 juni 2010

Slakt av bikinilinjen


Idag har jag tänkt vaxa bikinilinjen. Jag vet inte om jag kommer överleva detta. Jag testade en gång för längsedan, men det enda som hände var att det gjorde skitont och att vaxet blev kvar. Håren också. Jag drog nog mest upp blod till ytan och fick rejäla blåmärken. För att få bort håren tog jag dagen efter hårborttagningskräm. Big mistake!! Det sved som eld och jag fick stora sår mellan benen. Huh!

Jag har även testat epilera där. Jag höll på att ramla av toastolen av ren smärta. Men nu är det dags igen, jag har glömt hur ont det gjorde och hur kass jag var på detta. Det står att jag ska dra MOT hårstråna. Upp mot ansiktet typ då alltså. Hmmm. Misstänker att jag inte kommer våga dra loss vaxremsorna så jag får gå runt med stora pappersbitar i sommar. Sexigt.Tur jag är singel...

Wish me luck!

torsdag 10 juni 2010

Mascara tips

Jag fick en fråga om vilket smink jag använder och lite tips om det. Ska gå in mer på det imorgon, nu är jag trött som en get men tänkte tipsa om en mascara jag använder. Jag har flera olika men favoriten just nu är nog hypnôse från Lancôme. Den separerar fransarna bra, förlänger och ger dem volym.

Mascaran
Resultatet

onsdag 9 juni 2010

En sväng på stan

Nu har jag varit i city och letat runt som en galning efter den där regnbågs-klänningen, men icke att jag fann den! Såg den i ett fönster på divided på Drottninggatan men inga i butiken. Inte på något av de fyra HM jag var inne på. Bah!
49.50:- på H&M.
Men den svartvita som jag också tipsade om när jag skrev om regnbågen, den hittade jag och köpte. Jag testade även en randig topp på Kappahl. Har 50% på reapriset så en femtiolapp är ju inte mycket att hicka om. Men blir lite osäker på nitarna på axeln, vet inte om jag gillar dem. Vad tycker ni? Ska jag köpa den?


Och så en bild på premiäranvändingen av min ena garden-collection blus.
Redo att gå ut på stan.

Finfina hängen från Björg



Inga bilder på min kjol och ryggsäck idag heller för idag har jag suttit och skumpat på tåg mesta delen av kvällen. Dagen tillbringade jag med att packa och göra ärenden. Busy bee idag :) Men nu är jag tillbaks i Stockholm och har lite mer utbud vad gäller klädbutiker och kan med andra ord tipsa och fota hejvilt igen.

Innan jag skumpade på tåg idag så var jag inne i en smyckesbutik och blev lite kär i smyckena, framförallt hängena, från norska Björg.De har roliga/tänkvärda/söta texter på många av smyckena, det var det jag fastnade för. Deras egna hemsida var rätt konstig så jag lägger in en länk till en webbsida som säljer smyckena istället(men finns även i butiker som sagt).
http://www.tiarasmycken.se/list_varugrupp.asp?varugrupp=198&t=H%E4ngen









måndag 7 juni 2010

Byxor för varma dagar

Idag skulle jag ju ha lagt in bild på gårdagens fynd. Fast det går inte eftersom jag tvättat både ryggsäck och kjol så de är våta.Det får bli ett tips om ett par byxor på KappAhl istället.

De är i haremsmodell men går bra att dra upp lite så blir det inte lika mycket häng. Dessutom lär rumpan få plats även om de går under det vanliga sortimentet och inte XLNT. Knytband nere vid vaderna. Jag har inte provat dem själv än men min vän Malin köpte dem häromdagen och tyckte att de är jättesköna Finns i svart, vitt och grått har jag för mig, upp till stl 44/46. 199 pengar kostar de.

Nej jag är inte sponsrad av KappAhl även om man skulle kunna tro det.

söndag 6 juni 2010

Jag vill ha en regnbåge på kroppen

Idag har jag varit på second handel igen. En jeanskjol blev det, en jeansryggsäck samt ett par örhängen. Men det blir det bild på imorgon. Nu ska jag strax sova men ville bara visa H&M fynden jag vill ha. Men som säkert är slut redan.

49.50:- från divided. Tyvärr går den bara upp till 42 men ibland är deras 42 ganska generösa i storlekarna så kanske kanske...Man ska inte titta sig blind på siffrorna utan på hur den sitter.

Den här kostar också 49.50:- och går upp till stl 46. Fast slut i den storleken på nätet sist jag kollade.Men i affärer kan den ju finnas. Snygg både på väg till stranden med flipflops och sen med pumps och snygga smycken.

torsdag 3 juni 2010

Torsdagens fynd



Jag älskar verkligen second-hand, eller vintage som del tycker låter finare ;)Idag har jag varit och fyndat en jättefin klänning och ett par skor. Klänningen var aldrig använd och kostade hundra kronor, skorna ska jag putsa till lite men de var också helfina.Kostade en femtiolapp. Jag fick inte riktigt till en bra bild på hela mig eftersom klänningen är hellång och jag bara har en kompaktkamera. Får fixa bättre bild sen när jag har smycken och hela konkarongen till :)

Litegrann från ovan. Blir nog finare med en v-ringad underklänning under istället för den här svarta som skymtar fram i klyftan.

Väldigt skum belysning men..tja.

Nu måste jag verkligen lära mig gå i klackar utan att kräkas av smärta.

Och framifrån.